Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

I/O Expander CAN-Module, 4*egt

448,00 €

Varastossa: Kyllä

Tuotekoodi: I/O Expander 4 egt

I/O Expander CAN-Module, 4*egt

Suurenna klikkaamalla

Uusi CAN-väylään liitettävä I/O Expander kortti. Tällä saadaan jopa kahdeksan EGT kanavaa käyttöön, jolloin saadaan täysi hyöty sekventiaalisuudesta esimerkiksi FreeDrive, ATDriveBoardin kanssa. Tämä kortti toimii myös kaikissa MS 2/3 prosessoreisissa ohjaimissa, joissa on can-väylä.

Sylinterikohtaisella pakokaasunlämmönmittauksella voidaan säätää sytytystä ja ruiskutusta sylinterikohtaisesti. Tällöin saavutetaan tasainen täytös, jos esimerkiksi imusarja ei ole täysin identtinen esimerkiksi. Identtisellä täytöksellä saadaan tasainen käynti ja saadaan tehoa.

Muita huippu ominaisuuksia löytyy:

* termoparivahvistimia 4 tai 8 kpl (EGT)

* analogituloja 6 kpl, esim lämpö-, paineantureita varten

* yleiskäyttösiä digitaalisia tuloja/lähtöjä 6 kpl, esim. erilaiset napit, kytkimet ja releiden ohjaukset voidaan hoitaa

* 6 kpl maadoittavia teholähtöjä 3 A, 2 kpl yli 10A

* 3-akselinen kiihtyvyysanturi, perusversio +-2G, mahdollisuus myös +-5G versioon. Tämän avulla voidaan säätää esimerkiksi alustaa loggaamaalla kiihtyvyyksiä.

* 4 kpl hall/vr-tuloja, esim. pyörännopeuksien mittaamiseen, jolloin voidaan rakentaa sutimisenestojärjestelmän esimerkiksi.

* sarjaportti yhteyden kautta saadaan tietoa esimerkiksi GPS-moduulista tai Innovaten lambdoista, joita voi sarjoittaa keskenään useamman.